Your search results

Десет идеи и съвети при ремонт на интериора на новия ни дом.

Posted by ataadmin on 27/05/2014
0

Ето десет идеи и съвети, които да вземете предвид при ремонта на интериора на вашия нов дом:

 1. Направете план: Преди да започнете ремонта, съставете детайлен план. Определете какви промени и подобрения искате да направите във всяка стая. Това ще ви помогне да бъдете по-структурирани и организирани по време на процеса.
 2. Изберете подходящи цветове: Цветът има голямо въздействие върху атмосферата и настроението в стаята. Изберете подходящи цветове за стените, мебелите и аксесоарите, които отговарят на вашите предпочитания и създават приятна и хармонична обстановка.
 3. Обновете подовите настилки: Ако подовите настилки са стари или износени, обновете ги. Изберете подови настилки, които са практични, лесни за поддръжка и отговарят на стилът и дизайна на интериора.
 4. Осветление: Правилното осветление може да промени напълно атмосферата в стаята. Разгледайте различни варианти за осветление – вградени светлини, лампи, фенери и др. Изберете комбинация от осветление, която отговаря на функционалните и декоративни нужди на всяка стая.
 5. Обновете кухнята и банята: Кухнята и банята са две от най-важните помещения в дома. Инвестирайте в модерни и функционални кухненски шкафове, плотове и електроуреди. В банята обновете санитарията, плочките и добавете практични аксесоари.
 6. Декорирайте със стил: Декорирането е ключов елемент за създаването на уютна обстановка. Изберете подходящи аксесоари, картини, растения и декоративни елементи, които отразяват вашия стил и предпочитания.
 7. Разгледайте възможността за отваряне на пространството: Ако имате възможност, разгледайте варианти за отваряне на пространството между стаите. Това може да създаде по-голямо усещане за простор и да улесни комуникацията между различните зони в дома.
 8. Мислете функционално: При проектирането на интериора мислете и за функционалността на стаята. Разгледайте варианти за съхранение, организация на пространството и мебели, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.
 9. Обръщайте внимание на детайлите: Детайлите правят разликата. Обръщайте внимание на малките неща – дръжки, ключалки, превключватели, рамки за снимки и др. Изберете качествени и стилни елементи, които придават усещане за завършеност и персоналност на интериора.
 10. Работете с професионалисти: За сложни ремонти, като например преместване на стени или промяна на електроинсталации, е препоръчително да работите с професионалисти. Те имат опит и знания, които могат да ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Следвайте тези идеи и съвети, за да направите ремонта на интериора на вашия нов дом успешен и удовлетворяващ. Не забравяйте да се насладите на процеса и да създадете пространство, което отразява вашата индивидуалност и стил.

 • Разширено търсене

  Допълнителни опции

Сравни Имотите