Разширено търсене
Допълнителни опции
Намерихме 0 резултата. разгледай резултатите

Имение – с.Давидово

По Договаряне
с.Давидово,

Преглед

 • Updated On:
 • май 7, 2024
 • 10 Стаи
 • 210 m2
 • 111,000 m2

Преглед

 • Updated On:
 • май 7, 2024
 • 10 Стаи
 • 210 m2
 • 111,000 m2

Описание

Предлагаме на вниманието ви този атрактивен селски имот, който се намира на около 100 км. от гр. Варна, в посока София. Ако искате да живеете на тихо и спокойно място, в пълна хармония с природата и в луксозни условия, то тази оферта е точно за вас.

Имотът се намира в близо до голямо населено място и се простира на терен от 111.2 дка. 24 от тях са заети от изкуствен воден басейн (езеро). Той е зарибен със няколко вида сладководна риба (сом, шаран, толстолоб, амур и др.).

В имота има построени няколко сгради. Основната къща е изградена с висококачествени еко материали и е предназначена за живеене от собственика. Тя е с РЗП 216 кв. м. (на един етаж) и разполага с две спални, хол с голяма камина и трапезария с кухненски бокс на две нива. Баня и тоалетна. Останалите помещения са предназначени за отдих: парна баня, сауна, кът за релакс и фитнес зала. Новите собственици могат да използват и голямата веранда, която е остъклена и е с площ от 30 кв. м. Дограмата е дървена. Около къщата има 6 дка. озеленяване, което е с автоматична поливна система. Мястото е превърнато в парк за разходка със скални кътове и перголи за почивка.

В съседство се намират две къщи за гости. Всяка от тях е с РЗП от 31 кв. Построени са с еко материали. Дървена конструкция , изолация от XPS (хол , спалня , баня , веранда)

Имотът разполага и с лятна постройка 40 кв., изградена от камък, която се използва за барбекю и шоукукинг. Изградена е сушилня за риба и месо.

В парцела са построени и две стопански постройки 650 кв. за коне с 18 бокса. Има и специална площадка за тренировки и разходка на животните, фуражно стопанство. Изградени са и воалери за отглеждане на птици 460 кв.

Предвидена е и къща за персонала 70 кв, който обслужва имота. Постройката за служителите е монолитна и се състои от хол, спалня, кухня, баня, тоалетна и веранда.

Имотът разполага с два гаража за по три автомобила. Има и 3 дка овощна градина.

Имотът е извън регулация със собствен водоизточник, който има омекотителна инсталация на водата. Електрозахранването е от собствен трафопост, с мощност 100 кв.ч.

Цена: само за сериозни купувачи на „лични“ или на място в офиса ни.

Агенция за недвижими имоти ААТАР съдейства и посредничи при отпускане на потребителски и ипотечен кредит при най-добри условия за клиента.
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Тел. за контакт: 0879 445 447
Офис: гр.Търговище ул.“Васил Левски“1
www.aatarproperties.com

Адрес: с.Давидово
Страна: България
Open In Google Maps
Каталожен №: 20077
РЗП: 210 m2
площ парцел: 111,000 m2
Стаи: 10
Спални: 4
Бани: 3
Състояние: отлично
етаж: Не е налично
маза: да
Изолация: не
състояние на покрива: отлично
Строителство: тухла
гараж: със
Външни удобства
Градина
Други особености
MDF врати
ЛУКС
Обзаведен
Допълнителни особености
Ток
1.00 лв.
на месец
 • Главница и лихва
 • Годишен данък
 • такса поддръжка/обслужване на имота/
0.00 лв.

Пишете ми:

. 0879 445 447 WhatsApp
*Личните съобщения е възможно да бъдат прегледани и от други агенти.

Подобни имоти

Продава
ИЗГОДЕН

Двуетажна къща, 100кв.м, с.Давидово

32.000 лв.
ИМОТИ ААТАР ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ КЪЩА 100кв.м, В ЕДИН ОТ НАЙ-ОЖИВЕНИТЕ И БЛИЗК ...
2 100 m2details
Продава

Двуетажна къща, с.Давидово

По Договаряне!
ИМОТИ ААТАР ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ  ДВУЕТАЖНА КЪЩА, В ЕДИН ОТ НАЙ-ОЖИВЕНИТЕ ...
4 100 m2details

Ивайло Бонев

Управител

Пишете ми:

. 0879 445 447 WhatsApp
*Личните съобщения е възможно да бъдат прегледани и от други агенти.

Сравни Имотите

Ивайло Бонев